Adnan Oktar cemaati

Adnan Oktar Kimdir? 

   
Adnan Oktar 2 şubat 1956'da Ankara da doğmuştur araştırmacı ve yazar olan Adnan Oktar Harun Yahya mahlasıyla 300 adet kitap yazmıştır ateizm, Darwinizm ve siyonizm karşıtı kitaplar yazan Oktar'ın Evrim Aldatmacası kitabı en popüler kitaplarından biridir.

   Andan Oktar birçok kişi tarafından kendi televizyon kanalın da mehdilik, yaratılış, evrim, hz. İsa'nın dönüşü gibi konular da yaptığı programla tanınır tv programın da "kedicik" olarak bilinen kadınların hareketleri konuşma tarzları ve giyiniş şekilleri tepkilere sebep olmuştur.

  

Devlet Güzel Sanatlar akademisi ve İstanbul Üniversitesi Edebiyat fakültesi tarih ve felsefe bölümlerini yarıda bırakan Oktar bu yıllar da bir cemaat oluşturmuştur.

İlk kitabını yayınlayan Adnan Oktar 1980'li yıllar da dini propagan da suçlamasıyla 19 ay hapis cezası aldı ancak şizofreni tanısı koyulan Adnan Oktar cezasını Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesin'de geçirdi.


Yıllarca bütün kötülüklerin sebebi olarak yahudilik ve masonluğu gösteren Adnan Oktar 2010 yılın da birden görüş değiştirerek mason olduğunu açıkladı. Yahudi din adamları ve mason üstadlardan ödül ve madalyalar aldı.



  34 ayrı suçtan gözaltına alınan Adnan Oktar ve cemaatinde yaşa dışı suç örgütü kurma, şantaj ve zorla alıkoyma suçları ön plana çıkıyor.

  Özellikle varlıklı ailelerin çocuklarını hedef alan örgüt bir şekilde pençe attığı kişiyi kolay kolay bırakmıyor ve sürekli tehdit ediyor.

  Zengin, yakışıklı erkekler tarafından kandırılan genç kızlar örgüte dahil edilip yine şantaj yoluyla yada cennet vaadiyle ve çeşitli vaatlerle beyinleri yıkanarak örgütte tutuluyor.

  Örgütte Baş imam Adnan Oktar ondan sonra imamlar, imamların altın da kardeş ve bacılar onların altın da cariyeler ve en alt tabaka olarak da motorlar şeklin de bir yapı var.

  Örgüt içerisin deki kadınlar çoğunlukla cinsel obje olarak kullanılıyor örgütteki çoğu kadının Oktar la ilişkisi olduğu iddia ediliyor.

  Örgüt içerisin de üst makam da olanlar istediği kişiyi seçip cinsel ilişkiye girebiliyorlar.

  Adnan Oktar'a hayranlık duymayanlar ondan övgüyle bahsetmeyenler cezalandırılıyor.

  Lüks içinde yaşamalarını 'müslümanlar herşeyin en güzeline layıktır yaşadığı toplumun en iyilerini hak ederler' sözleriyle savunurlar.





   Peki bu değirmenin suyu nerden gelir? şantaj örgütün büyük bir gelir kaynağı ama gelirin tamamının burdan geldiğini sanmıyorum çünkü emniyet verilerine göre orta da çok büyük bir servet var.

   Son zamanlar da Ak partiyi destekleyen söylemler de bulunan Adnan Oktar daha önceki dönemlerde de kim güçlüyse onu yanın da yer almıştır.


    Adnan Oktar İsrail ilişkisi
İsrailden övgü ile bahseden Adnan Oktar İsrailin gazzeyi bombalamakta haklı olduğunu bile söylemişti.
Oktar yaptığı bir açıklama da ise İsrail soyundan olduğunu söylemiş.
Oktar'ın İsrail ile yakınlığının öyle lafta birşey olmadığı Oktar'ın yardımcılarının Netanyahu ile olan fotoğraflarından anlaşılıyor zaten.




   Son olarak Adnan Oktarın Türkiye de elde ettiği Devlet sırlarını ve bazı bilgileri İsrail ile paylaştığı da iddia ediliyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sömestr (yarıyıl) tatilinde yapılacaklar

Şeyh Said İsyanı