İdris Koçovalı kimi canlandırıyor


  Çukur dizisinin sevilen karakteri İdris Koçovalı (İdris baba) hayali bir karakter mi gerçek hayattan mı alınmıştır?
 İdris Koçovalı, İdris Özbir (Kürt İdris) benzerliğini görünce sizde sorunun cevabını alacaksınız.

Çukur dizisinde ki İdris Koçovalı karakterinin Kürt İdrisin hayatından esinlenildiğini Kürt idrisin oğlu Ali Özbir tarafından doğruladı.

  Kürt İdris Kars'ta dünyaya geldi. 6 yaşın da annesini kaybetti ve dedesi tarafından büyütüldü Karstan İstanbula gelip komi olarak çalışmaya başlıyor bütün gücüne ve zenginliğine rağman pazarcılık yapan İdris Koçovalı ile benzerlikleri burda başlıyor İstanbula geldiğin de hiç Türkçe bilmeyen İdris Özbir'e Kürt İdris lakabı veriliyor.
  Kürt idris de idris koçovalı gibi yalnız başına geldiği İstanbul'da kendi çabaları ile en büyük mafyalardan birisi oluyor ve çevresi tarafından büyük saygı görüyor.

Dizinin ilk bölümünü hatırlayın Bülent Ersoy ile olan sahneyi Kürt İdris ile Bülent ersoy arasında da buna benzer bir dostluk bağı var bu da raslantı değildir.

   Kürt İdris birçok suça bulaşıyor fakat uyuşturucuya kesin bir şekilde karşı olduğu biliniyor tıpkı İdris Koçovalı gibi uyuşturucu konusun da hassas olması da diğer benzer yönleri.

  İdris Özbir'in oğlu Ali Özbir söylenenleri kimsenin bilmediğini ve gerçek bilgiler olduğunu İdris Koçovalı karakterinin babasının hayatını canlandırdığını iddia etti.
Ali Özbir aynı zaman da Esra Erol ile evli.


Sizde bu konu hakkındaki yorumunuzu aşağıya bırakabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Adnan Oktar cemaati

Sömestr (yarıyıl) tatilinde yapılacaklar

Erteleme hastalığı